Mijn favorieten

Het kantoor

PERSBERICHT

Sinds 1 november 2013 verwelkomt de woningmarkt in Enschede en omgeving een nieuw makelaarskantoor met een vertrouwd gezicht. Niels Keuter start dan als zelfstandig NVM-makelaar onder de naam Keuter Makelaars. Na bijna 15 jaar gewerkt te hebben voor verschillende gerenommeerde NVM makelaarskantoren in Enschede, kiest Niels er nu voor om als zelfstandige verder te gaan.

Juist nu
Waarom juist nu is voor Niels heel helder: "Juist nu maak ik deze keuze, in een markt waar het echt gaat om de persoonlijke aandacht en waarin de verwachtingen van een makelaar hoog liggen. De kennis, kunde, ervaring en mijn netwerk van de afgelopen jaren neem ik mee en ga vol enthousiasme en vertrouwen deze nieuwe uitdaging aan". Daarnaast zijn ook de duidelijk positieve tekenen van herstel op de woningmarkt een reden voor Niels om nu zijn eigen kantoor te starten.

Samenwerking
Keuter Makelaars gaat in eerste instantie vanuit huis starten zonder dure kantoorruimte en administratieve krachten. "Door een mooie samenwerking te starten met de Enschedese SNS-kantoren kan ik gebruik maken van een aantal mooie zichtlokaties, onder andere in het centrum van Enschede, daarnaast kunnen afspraken veelal bij de klant thuis. Tegenwoordig gaat het er natuurlijk veel meer om dat je online optimaal zicht- en vindbaar bent", geeft Niels aan.
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring