Mijn favorieten

Huisstijl

Het kopen of verkopen van een huis gaat altijd gepaard met vele emoties. Heel begrijpelijk en absoluut normaal. Dat u juist tijdens dit belangrijke moment kwaliteit van uw makelaar eist, is vanzelfsprekend. U mag verwachten dat u de juiste tools krijgt aangereikt om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen. Van een makelaar die niet alleen verstand van zaken heeft, maar die ook voor u extra stappen zet, initiatief toont en zich bewust is van de taak om u van gedegen advies te voorzien.

 

Dat is precies waar het logo van Keuter Makelaars voor staat. Het uitgevouwen proces van kopen en verkopen dat onderling verbonden is en samen het symbool van een woning vormt. Met daarboven de absoluut toegevoegde waarde van Keuter Makelaars. Deze halve cirkel - die het beeldmerk compleet maakt - staat voor alles dat u zojuist heeft gelezen.

 

Kernwaarden als kwaliteit, kennis, service, integriteit en die extra stap zetten, zodat u uw doel bereikt, worden door de halve cirkel gesymboliseerd.

 

Duidelijk is dat Keuter Makelaars zich zeer bewust is dat het vak geen kwestie is van een mooi verhaal, maar een zaak van waarmaken!

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring